Thursday, September 9, 2010

info curtea de arges

    De curînd, Dragoș a realizat un site web excelent, cu un design plăcut și o navigare intuitivă și ușoară care te poartă parcă de la sine prin diverse resurse și informații dedicate orașului Curtea de Argeș și nu  numai ! Un site care dacă ar fi fost construit de vreuna din milioanele de agenții guvernamentale sau locale ar fi costat cel puțin zeci de mii de euro ( vezi madam Udrea și păsăricile ei cu turismul ) ! Pe scurt, un site frumos pentru un oraș frumos, cu oameni buni care au făcut, întotdeauna cînd s-au aflat la conducere, ceva practic și vizibil pentru România, și cu o istorie adevărată  !

    Situl poate fi vizitat la adresa de AICI și se numește info Curtea de Argeș ! Cu toate că numele sitului include numele orașului Curtea de Argeș, paginile web sînt dedicate tuturor argeșenilor inclusiv celor care au bloguri personale ! Dragoș, de fapt nu este la prima realizare a unui site web- pagina lui personală și datele lui de contact le găsiți AICI  ( dacă vreți să luați legătura cu el sau dacă pur și simplu vreți să citiți articole agreabile scrise de un argeșean ) , iar microbiștii au avut parte de informații bune pe situl sportiv interisti.ro (site despre care nu știu încă dacă va mai fi menținut ).

   Eu îi urez lui Dragoș sănătate, iar noului site viață lungă și frumoasă pe internet, iar noi argeșenii să auzim numai de bine ! :)

2 comments:

Dragos said...

oooo mulțumesc pentru prezentare. cred ca m-as putea folosi de ea la un curriculum vitae.
multumesc inca o data!

simf said...

fost-am, vazut-am, placut-am. fain siteul, dar ma ingrozesc la gandul cat are de mucna la el, cata informatie...

Post a Comment