Tuesday, April 6, 2010

constitutia romana

     Primul articol dintr-o constituție reflectînd actualitatea și necesitățile societății românești de azi sună cam așa:

    "Politicianul este,de la sine, cea mai perfectă ființă și are de o sută de ori mai multă minte decît întreaga populație a țării. Dacă tu,cititorule,ai sta să te gîndești 100 de ani și tot n-ai găsi pe lume ceva mai desăvîrșit ca Politicianul.

    Orice Politician este o ființă necesară,în timp ce tu,cetățeanule, nu ești decît o creatură întîmplătoare;existența ta este posibilă.dar nu obligatorie!

    Dacă un cetățean oarecare își dă duhul prin spitalele subdezvoltate din România,bine, nici nu se simte, este egal cu zero! Dar dacă se întîmplă să treacă în eternitate un Politician atunci toată populația va vedea cît de multe depind de el și ce pierdere ar suferi!

    Politicianul TREBUIE să existe,iar existența poporului se datorește în exclusivitate domnilor Politicieni! Tot omul purcede de la Politician care este tatucul tuturor!

    Politicianul este întotdeauna un exemplu de moralitate!

    Deoarece tot omul trebuie să aibă o lege atunci singura lege recunoscută este Legea Politicianului de la care toate izvorăsc și toți cetățenii trebuie să asculte de această lege ,chiar dacă nu le convine!"

No comments:

Post a Comment