Thursday, April 8, 2010

protectia animalelor

    Mă întreb: oare de ce organizațiile așa-zise de protecția animalelor nu se indignează nici cît un bănuț față de castrarea animăluțelor?
    În fond , înmulțirea este o funcție fundamentală a organismelor și - spre știința acestor "organizații de protecție a animalelor"- și o funcție fundamentală a cîinilor, pisicilor, cailor și a tuturor animalelor!
    Prin urmare, dacă această funcție este fundamentală atunci este și un drept fundamental de care trebuie să beneficieze nu numai omul ci și restul animalelor!  O-hoo, cît ar sări pînă-n al șaptelea cer o matroană "protectomană" de animale dacă nora ei i-ar cere castrarea fiului pe motiv că umblă brambura, că nu face copii frumoși, că nu face pipi cu colacul ridicat, etc, etc... .
    Parcă a fost emis mai demult un act la Vatican care declara că orice viață este sfîntă! Nu numai viețile ființînd în prezent ci și viețile potențiale care s-ar putea naște! De ce se luptă atît împotriva avortului!? Actul de mai sus este o consecință firească a recunoașterii faptului că una din funcțiile fundamentale a tuturor organismelor vii reprezintă totodată și un drept fundamental al lor!
    Fundurile grase care se lăbărțează în fiecare zi pe scaunele și toaletele organizațiilor cu diverse scopuri filantropice (servind ca paravan pentru adevăratele caracteristici : lăcomia,avariția,parvenirea) de la noi și din afara țării- sînt egale cu zero ! Și mai au nesimțirea să ceară 2% din impozitul meu! Mai bine îl las pentru madam Udrea și alde Boc!

No comments:

Post a Comment